CORONA GOES DIGITAL

Wat een ongelofelijke klap voor de hele wereld sinds de uitbraak van corona. Iedereen heeft er op zijn of haar manier mee te maken. Zelf was 7 maart 2020 mijn laatste event, play-offs finale badminton presenteren in Den Bosch.

We zijn allemaal terecht gekomen in een wereld waarbij je niet eens weet hoe volgende week eruit gaat zien, je hebt het niet zelf in de hand. Na een paar weken online radio gemaakt te hebben en de kinderen met schoolwerk ondersteund werd het wel duidelijk; de live sport- en zakelijke evenementen hebben nog een lange weg te gaan willen ze kunnen en mogen herstellen.

Om die reden ben ik eind mei gesprekken gaan voeren met recruiters en in mijn netwerk gaan delen dat ik op gebied van project- en accountmanagement in een andere sector dan events zoekende ben. Heeft nog niets concreets opgeleverd maar de zoektocht zet ik voort. Einde tijdperk van 20 jaar als freelancer? Ja, maar zal altijd blijven doen waar ik ooit als klein jongetje dmv hobby in terecht ben gekomen en mij ontwikkeld heb tot wie ik nu ben.

Maar eind juni belde een klant, Turn Key Business Events mij of ik hen kwam ondersteunen bij een idee/concept wat ze hadden bedacht, van live events naar digital experiences.
Inmiddels ruim twee maanden later staat er een geweldige productie en rollen de eerste opdracht bij hen binnen. Ook de komende maanden zal ik mijn ervaringen als project manager en regisseur blijven delen in de events die er aan zitten te komen voor dit Brabantse bedrijf.

Mijn zoektocht naar een job in een andere sector loopt hier nog parallel naast zodat 2021 ik een nieuwe arbeidsfase kan beginnen.