NIEUWE EIGENAAR MOVE

Gisteren tekenden de kopers en verkopers van het live communicatie-bureau MOVE de officiële koopovereenkomst. Hiermee zijn het ‘Bureau voor Reuring’ en het Belgische ‘The Oval Office’ de nieuwe eigenaars geworden van dit toonaangevende bedrijf.

Ze zullen MOVE niet alleen in haar huidige vorm en met veel energie voortzetten, maar de drie onafhankelijk opererende bedrijven gaan hun talent, know-how en netwerk actief met elkaar uitwisselen. Dit biedt de drie bureaus én hun klanten vele extra troeven voor de toekomst.

Oprichter en voormalig eigenaar Bart Smulders nam omwille van privéomstandigheden afscheid van het bekende evenementen-en brand activationbureau uit Haarlem. Aangezien hij MOVE zelf zo’n 25 jaar geleden oprichtte en met veel liefde uitbouwde tot een succesvolle speler op de Nederlandse markt, viel deze beslissing hem uiteraard zwaar. Bart Smulders: ‘Maar het is met alle vertrouwen dat ik MOVE in handen geef van de nieuwe eigenaars; dankzij hun ervaring en unieke visie bieden zij MOVE de grootste garantie op een mooie toekomst’.

MOVE zal voortaan inderdaad kunnen rekenen op de toegevoegde waarde van haar nieuwe eigenaars. Zo zal het gebruik kunnen maken van de knowhow van het Bureau voor Reuring om live brand experiences te combineren met succesvolle campagnes en PR-activiteiten. Anderzijds biedt de opening naar de Belgische markt via The Oval Office het bedrijf en haar klanten vele extra kansen om ook over de zuidergrens operationeel te zijn.

Per 1 augustus vestigde MOVE zich in een kantoorloft in Bussum en werden zij de bovenbuur van het Bureau voor Reuring. MOVE blijft zelfstandig opereren onder de eigen naam, in een eigen juridische structuur en met het eigen vertrouwde team. De dagelijkse leiding is in handen van Vera Kurpershoek en Victor Neyndorff. Voor de klanten en leveranciers verandert er dus niets, behalve de nieuwe contactgegevens die u hieronder kunt vinden.

Dat het Bureau voor Reuring en The Oval Office samen deze overname realiseren is geen toeval. Ze werken al diverse jaren met elkaar samen binnen de internationale bureaugroep 27Names, waar ook nog 15 andere Europese bureaus bij zijn aangesloten. De ‘natural fit’ tussen de beide bureaus wakkert de ambitie aan om samen te ondernemen en hun synergie in de Benelux te verstevigen.

In het kader van deze strategie moet ook de gezamenlijke overname van MOVE worden gezien.
Nieuwe contactgegevens MOVE
Adres Herenstraat 51a – 1406 PA Bussum
Telefoon +31 (0)23 512 55 55
Email info@howtomove.nl
Website www.howtomove.nl